Terug naar overzicht
Employee Choice Program

Amac Onderwijs Podcast

Ontwikkeling in onderwijs

Bij Amac Onderwijs willen we daadwerkelijk een bijdrage leveren aan kwaliteit in het onderwijs. We zijn daarom voortdurend op zoek naar nieuwe didactische en technologische mogelijkheden om de talenten van de individuele leerling te ontwikkelen en gepersonaliseerd leren mogelijk te maken. Dit doen we met onze deskundige collega’s die jarenlang ervaring in het onderwijs hebben.onderwijs@amac.nl.
Neem contact op

Gemakkelijk te implementeren

Dankzij diverse programma’s van Apple is kantoorautomatisering door middel van Apple-apparaten heel gemakkelijk geworden.
Het Device Enrollment Program (DEP) van Apple zorgt ervoor dat Apple-producten onder je werknemers verspreid worden. Zij halen de producten dus zelf uit de verpakking en passen deze aan hun eigen voorkeuren aan. Dankzij deze oplossingen kunnen Apple-apparaten automatisch worden geconfigureerd, zonder dat daar tussenkomst van de IT-afdeling benodigd is.
Lees meer over DEP

Stel de werknemer centraal

Voor veel bedrijven zijn Apple-producten erg geliefd omdat ze simpel in gebruik én intuïtief zijn. Werken met Apple-producten leidt daarmee tot verhoging van de betrokkenheid en de verantwoordelijkheid binnen het bedrijf. En dankzij de perfecte synergie tussen hardware en software hoeven je werknemers minder vaak ondersteuning van de IT-afdeling in te schakelen.

Financiële flexibiliteit

Apple-producten zijn niet alleen erg betrouwbaar, ook hebben ze vaak nog een hoge restwaarde aan het eind van hun levenscyclus. Dankzij hun duurzaamheid en nieuwe lease- en financieringsmodellen zoals Apple Financial Services, kan jouw organisatie eenvoudig profiteren van Apple-producten. Dit terwijl de initiële kosten beperkt blijven.
Ontdek Apple Financial Services

Iedereen dezelfde tools

Alle Apple producten werken perfect samen met Microsoft Office, Microsoft Exchange en Google G Suite. Hierdoor kunnen de meeste basisprocessen binnen de organisatie gelijk blijven. Is er echter een behoefte aan specifieke software of afwijkende processen dan biedt de App Store meer dan 200.000 andere apps waarmee de organisatie mobieler, productiever en/of creatiever werkt.
Meer over samenwerken

Aan het werk!

Amac Pro heeft alle kennis en ervaring in huis om een succesvol Employee Choice Program uit te rollen. Wij willen je graag begeleiden met beproefde methoden voor de ondersteuning van Apple apparaten in jouw omgeving.
Wil je jezelf nog verder verdiepen in het Employee Choice Program? Neem dan contact op met Amac Pro.
Neem contact op

Amac helpt je op weg

    • In verband met het Coronavirus is telefonisch contact met Amac Pro beperkt mogelijk. Laat je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.
Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.

* Verplichte velden