Terug naar overzicht

Back to school (2020) - disclaimer

De Back to school-campagne loopt van 23 juli tot en met 14 september 2020. Deze campagne is alleen bedoeld voor studenten of werknemers van een geaccrediteerde onderwijsinstelling. Je dient door middel van een geldig studenten- of werkbewijs aan te kunnen tonen dat je ofwel student ofwel werknemer bij een dergelijke instelling bent. Amac behoudt zich het recht om bij twijfel de documenten of andere bewijsstukken af te keuren. Amac respecteert uiteraard je privacy en garandeert dat de omgang met je gegevens binnen Amac verloopt volgens de geldende regelgeving.

Ben je student of werkzaam bij een geaccrediteerde onderwijsinstelling en kun je dit aantonen, dan krijg je tijdens de actieperiode 10% korting op een MacBook. Op een beperkt aantal modellen wordt zelfs meer dan 10% korting gegeven (t.o.v. ALP). Deze modellen zijn zeer beperkt voorradig. Alle actieprijzen zijn enkel geldig op voorradige modellen, dus zolang de voorraad strekt. Hierbij geldt op = op. De bij de campagne behorende acties zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en kortingen.

Onder voorbehoud van prijsfouten en prijswijzigingen

We verwerken de informatie rondom de Back to school-acties zo nauwkeurig mogelijk. Toch kan het zijn dat deze informatie moet worden aangevuld of gewijzigd. Deze aanvullingen of wijzigingen kunnen te allen tijde zonder enige kennisgeving worden aangebracht en gelden met onmiddellijke ingang.

Algemene voorwaarden

Op alle aankopen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bij het aanschaffen van een product, aanvaardt de koper deze algemene voorwaarden en de van toepassing zijnde bijzondere voorwaarden.

Alle rechten voorbehouden. Apple is geenszins deelnemer of sponsor van deze actie.