Terug naar overzicht

Gezondheid

Ben jij op zoek naar een product waarmee je het maximale uit jouw gezondheid haalt met je iPod touch? Dan zit je goed bij Amac. Bij Amac hebben wij een groot assortiment aan sportaccessoires voor iPod touch en oplossingen om jouw gezondheid te monitoren. Kies bijvoorbeeld voor de producten van Fitbit, iHealth, Jaybird of Misfit. Bestel jouw iPod touch gezondheidsproducten en deze worden altijd gratis thuisbezorgd​ of haal je gratis op in één van onze 50 Stores.

Gezondheidsproducten kopen bij Amac

Amac biedt een ruime keuze aan producten voor je gezondheid. Met de juiste producten krijg je een beter inzicht in jouw gezondheid en sportresultaten en kun je zo jouw levensstijl gezonder maken. Ben je op zoek naar een smartwatch? Bekijk dan onze Apple Watch pagina.

Monitor jouw gezondheid

Wil jij jouw gezondheid optimaal meten via je iPod touch? Kies dan voor een weegschaal of bloeddrukmeter. Met een weegschaal kun jij een lichaamsanalyse doen en meet je onder andere jouw BMI, vetpercentage en bot- en spiermassa. Met een bloeddrukmeter kun jij jouw bloeddruk en hartslagritme meten.

Activity tracker

Een activity tracker, ook wel activiteitstracker, is een goede keuze wanneer je voor een gezonde levensstijl wilt gaan. Een activiteitstracker voor iPod touch functioneert als stappenteller en houdt verbrande calorieën en je slaapritme bij. Daarnaast meten sommige activity trackers ook je hartslag. Koppel je de activiteitstracker aan je iPod touch, dan kun je deze laten samenwerken met handige gezondheid-apps en zo al jouw resultaten bijhouden en overzien. Een activiteitstracker is minder geschikt voor intensieve sporttrainingen.

Sporthorloge

Wil je jouw sportprestaties vastleggen, analyseren en verbeteren? Dan is een iPod touch sporthorloge een goede optie. Een sporthorloge werkt tijdens de training als stappenteller en meet snelheid en verbrande calorieën. Sommige sporthorloges beschikken over GPS of een hartslagmeter. Ze werken samen met diverse apps op je iPod touch om jouw sportprestaties te analyseren en zo je conditie en sportprestaties te verbeteren.

iPod touch sportarmband

Gebruik jij jouw iPod touch om sportresultaten bij te houden? Neem deze dan mee in een handige sportarmband. Luister naar motiverende muziek, houdt jouw prestaties bij in je favoriete sport-app en blijf toch bereikbaar.

Fietsnavigatie

Gebruik jij jouw iPod touch tijdens het wielrennen, dan is het handig om een houder te kopen waarin jij jouw iPod touch op het stuur kan bevestigen. Zo heb je alle gegevens gelijk voor je en kan jij jouw handen aan het stuur houden. Of bevestig een fietscomputers aan je stuur om je sportprestaties in beeld te brengen.

Sale

Bekijk ook de extra scherp geprijsde iPhone gezondheidsproducten op onze Sale pagina.