Terug naar overzicht

Bluetooth speakers

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Bij Amac hebben wij de mooiste en beste Bluetooth speakers voor jou. Bestel jouw portable Bluetooth speaker in onze webshop en dan wordt deze gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 50 Stores.

Bluetooth speaker kopen bij Amac

Ben jij op zoek naar een bluetooth box die je makkelijk meeneemt en die draadloos jouw muziek afspeelt? Dan zit je goed bij Amac. Bekijk mini bluetooth speakers, handig om mee te nemen in je tas. Of ga je liever voor een waterproof portable speaker, voor wanneer jij onder de douche staat of bij het zwembad ligt? Ook vind je hier de bluetooth speaker die perfect samenwerkt met je iPhone, iPod, iPad of Mac. Op deze pagina bekijk en vergelijk je de beste portable bluetooth speakers van merken als Bose, JBL en Libratone.

Voordelen van het kopen van een portable speaker

Met een draagbare bluetooth box luister jij naar jouw favoriete muziek, waar en wanneer je ook bent. Het handige aan de portable bluetooth speakers op deze pagina is dat je ze overal mee naartoe kan nemen. Stop jouw bluetooth stereo speaker gemakkelijk in jouw tas en neem hem mee op vakantie, naar je werk of een feestje. Verbind vervolgens jouw draagbare speaker aan iPhone, iPad, Mac, iPod of een ander bluetooth-apparaat en je kunt direct beginnen met het afspelen van jouw muziek.

Bij sommige bluetooth speakers is het zelfs mogelijk om eerdere speakers aan elkaar te koppelen. Zo krijg je een bluetooth stereo geluid in welke ruimte dan ook. Dit kan bijvoorbeeld met de JBL bluetooth speakers en de Libratone bluetooth speakers. Ook zijn sommige speakers waterdicht. Deze waterproof bluetooth speakers van onder anderen Bose en JBL kun je meenemen in de douche of buiten in de regen laten staan tijdens een regenachtige dag. De microfoon in de bluetooth speaker box zorgt ervoor dat je handsfree kan bellen over de bluetooth speaker, zo hoor je altijd goed wat iemand aan de andere kant van de lijn zegt. De batterijduur van een bluetooth speaker varieert per model.

Draagbare bluetooth speaker aanbevolen voor

Wil jij muziek kunnen luisteren zonder dat jij jouw iPhone, iPad, Mac of ander apparaat fysiek aan moet sluiten? Dan is een draadloze bluetooth speaker wat voor jou. Zo beweeg jij je vrij in de ruimte met jouw apparaat zonder dat de muziek zal stoppen. Je hebt keuze uit een mini bluetooth speaker, of juist een grote bluetooth speaker. Neem jouw favoriete portable speaker met bluetooth mee waar jij wilt, zodat je altijd en overal muziek kunt afspelen.