Terug naar overzicht

Vind een winkel in de buurt

Wil jij een product bestellen en heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Bel onze winkels!

Amac: dé Apple expert bij jou in de buurt

Met 50 winkels verspreid door Nederland is Amac de Apple winkel bij jou in de buurt. Als Apple Premium Reseller en Apple Authorised Service Provider bieden wij naast een zeer uitgebreid assortiment ook service, ondersteuning en reparaties aan.

Op 15 april 2005 opende in Utrecht de eerste Amac Store. Nog net geen jaar later, op 1 april 2006 opende Amac Amersfoort haar deuren en in hetzelfde jaar was de Amac Store in Den Bosch een feit. Op 21 maart 2009 kwam Eindhoven erbij, als eerste Apple Premium Reseller in Europa met het vernieuwde Apple design.

Lees meer

Service & technische dienst

Bij Amac staat kwaliteit centraal. Niet alleen in de producten die we verkopen, ook op het gebied van service en technische ondersteuning. Amac is door Apple gecertificeerd om de kwaliteit te kunnen bieden die je verwacht. Wij voeren reparaties uit binnen en buiten standaard garantie, ongeacht plaats van aanschaf. Hierbij gebruiken wij officiële Apple-onderdelen en de beste, door Apple gecertificeerde, technici.
Alles over service
Training bij Amac

We staan voor je klaar!

In alle Amac Stores zitten onze Sales Advisors klaar om je via de chat of telefoon te helpen bij je aankopen. Gevonden wat je zoekt? Dan krijg je een betaallink en als je die hebt betaald, bezorgen we de producten bij je thuis. Natuurlijk kun je ook gewoon online bestellen. Wees er wel op tijd bij, want door de massale toename van online bestellingen kan de levering soms wat langer duren.
Lees meer