Terug naar overzicht

Tech21

tech21

Tech21

tech21

Ben jij op zoek naar een hoesje of case van tech21? Dan zit je goed bij Amac. tech21 onderwerpt alle producten aan strenge tests, zodat ze perfect samenwerken met jouw device. Dit betekent ongehinderde signaalkwaliteit en gemakkelijke toegang tot alle knoppen en aansluitingen.
tech21 kopen bij Amac
Weet je welk accessoire je gaat kopen? Bestel jouw tech21 accessoire dan gelijk in onze webshop. Jouw accessoire wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 22 Stores.
Bekijk alles
tech21 De beste bescherming.

tech21 Pure

De iPhone is mooier dan ooit tevoren. De Pure Clear is zó transparant dat je bijna zou vergeten dat je een case om je device hebt. De case sluit naadloos aan op het design van je smartphone en is tot 50% lichter en dunner dan andere clear cases.

Normale prijs: € 39,95

Special Price € 34,95

Bestel nu

tech21 Check Evoke

Met de Evo Check Evoke maak je een ware fashion statement. De slanke en lichtgewicht case sluit naadloos aan op het design van je telefoon en biedt de meest geavanceerde bescherming tegen stoten en vallen.
Evo Wallet

tech21 Evo Wallet

Met de tech21 Evo Wallet bescherm jij jouw iPhone 8 Plus of iPhone 7 Plus zowel van voor als van achter

Normale prijs: € 49,95

Special Price € 39,95

Bestel nu
Evo Check

tech21 Evo Check

Met de Evo Check kun je er op vertrouwen dat je smartphone zo mooi blijft als de dag dat je hem uit de verpakking haalde.
€ 49,95
Bestel nu

Flexshock

FlexShock™ is een ultra efficiënt materiaal dat schokken - die ontstaan tijdens het stoten en vallen - absorbeert en afvoert, ervoor zorgend dat die schokken jouw apparaat en het werken ervan niet beschadigen. De FlexShock™ cases van Tech21 zijn dunner en lichter dan andere cases, maar bieden wel de beste bescherming.