Terug naar overzicht

Linksys Velop

tech21

Linksys Velop

Linksys Velop

We kennen het allemaal wel: een slecht of wegvallend wifi-signaal. Hiervoor zijn talloze oplossingen, die niet altijd even goed werken. Denk aan wifi-versterkers of kabels die je door je hele huis moet trekken. Een betere oplossing op het gebied van netwerk is mesh-technologie. De Linksys Velop werkt met meerdere stations die gebruik maken van deze technologie en hierdoor allemaal onderdeel zijn van hetzelfde netwerk. De stations communiceren van en naar elkaar en zijn allemaal gelijkwaardig aan elkaar. Hierdoor is er geen sprake van signaalvermindering. En misschien wel het belangrijkste van dit alles: installeren is super simpel. Dit doe je via de te downloaden app.

Bestel de Linksys Velop
Linksys Velop
Linksys Velop

Wat is een mesh-netwerk?

Een mesh-netwerk is een netwerk waarbij alle stations te allen tijde met elkaar in verbinding staan. Het wifi-signaal wordt tussen alle stations heen en weer gecommuniceerd. Hierdoor ontstaat er een dekkend netwerk voor elk type huis.

Waar je modem/router meestal zit weggestopt op een onlogische plek, kun je de Velop vanwege de meerdere stations strategisch door het hele huis plaatsen. Uiteraard dien je één station wel aan te sluiten op de modem/router. Dit station stuurt dan het signaal door naar de bijhorende stations, die je met behulp van de app op de beste plek in huis kan plaatsen.

Het systeem is op basis van de grote van je huis uitbreidbaar met meerdere stations.

Velop mesh-netwerk

Omdat de stations van Velop allemaal het volwaardige signaal uitsturen, is er geen sprake van signaalvermindering. Dit zorgt voor een volledige dekking in huis. Andere oplossingen verliezen bij elke stap 50% van het signaal!

Mesh uitleg
Mesh uitleg

De mogelijkheden zijn onbegrensd

De mogelijkheden van Linksys Velop zijn onbegrensd. Bekijk de video om een korte samenvatting te zien van wat Linksys Velop biedt!

Geschikt voor elke type huis

Velop zorgt voor wifi door het hele huis, ongeacht het type of formaat. Het is modulair, waarbij je kunt kiezen uit één, twee of drie stations. Voeg extra stations toe voor een naadloze wifi-dekking en profiteer zo zelfs van bereik in de garage of achtertuin!


Eenvoudige installatie

Wellicht een van de belangrijkste redenen om Linksys Velop aan te schaffen: het installeren en beheren is heel makkelijk! Download de app via jouw iPhone of iPad en ervaar zo wifi-vrijheid in jouw hele huis!

Hoe weet je of jouw stations op de juiste plek zijn geplaatst? De Linksys Velop app helpt jou door te adviseren over de beste plaatsing van de stations. Heb je dus geen goed bereik en/of snelheid, dan vraagt de app je om het station op een andere plaats te zetten. Het resultaat: een optimale set-up én een fantastisch wifi-netwerk.

Heb jij al een AirPort Express, Extreme of Time Capsule staan? Lees hier hoe je de Linksys Velop daaraan toevoegt? Download hier de handleiding.

Beheer en controleer jouw wifi-netwerk waar je ook bent

Met de Linksys App kun je zowel thuis als onderweg jouw wifi-netwerk controleren en beheren.

Ouderlijk toezicht

Ouderlijk toezicht

Beperk toegang tot bepaalde websites, of stel grenzen aan het wifi-gebruik, zodat kinderen hier niet bij kunnen.

Apparaat priotisering

Apparaat voorkeur

Geef voorrang aan streaming-apparaten, zoals een Apple TV, terwijl jouw kinderen surfen op het web of gamen. Zo voorkom je onnodig laden.

Gastnetwerk

Gastnetwerk

Heb je bezoek? Deel dan een gastnetwerk met familie en vrienden. Via e-mail of sms stuur je hen eenvoudig een unieke en veilige wifi-naam met wachtwoord.

Snelheidstest

Snelheidstest

Met een druk op de knop controleer je jouw internetsnelheid en zie je de actuele upload- en downloadsnelheden.

Auto-fix

Automatisering

Jouw station selecteert automatisch het beste wifi-kanaal, update de firmware zodat je netwerk goed beveiligd blijft en optimaliseert het systeem om storing te voorkomen en het sterkste signaal te kunnen leveren.


Eén wifi-naam en -wachtwoord

Het Velop mesh-systeem werkt als één netwerk dat voortdurend zoekt naar jouw verbonden apparaten. Dit komt omdat meerdere stations samenwerken in een wifi-mesh-systeem. Waar je bij andere wifi-systemen continue moet switchen tussen router en wifi-versterkers, hoeft dat bij de Velop niet.


Geen wifi-zorgen meer met Velop

Ben je op zoek naar een razendsnelle wifi-oplossing, waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over slechte, wegvallende verbindingen en een moeilijke installatie? Dan is de Linksys Velop de wifi-oplossing voor jou! Wil je aankoopadvies of de Linksys Velop direct aanschaffen? Kom dan langs in een van onze 46 Amac Stores of koop deze oplossing op amac.nl

Bestel de Linksys Velop
Velop Nodes