Terug naar overzicht

iHealth

iHealth

iHealth

Tegenwoordig zijn we ons allemaal bewust van onze gezondheid. Met de producten van iHealth kun jij de signalen van jouw lichaam beter te begrijpen en zo in goede gezondheid blijven.

Vind jouw iHealth bij Amac

Bij Amac vind je een breed aanbod aan iHealth producten. Het doel van iHealth is om ervoor te zorgen dat iedereen, welke leeftijd je ook hebt, bewuster met zijn/haar gezondheid aan de slag kan gaan. Dit doen zij door het ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve, gebruiksvriendelijke en draadloze gezondheidsproducten. De producten van iHealth zijn heel gemakkelijk in gebruik, waardoor de gebruiker zijn/haar vitale functies nauwkeurig kan meten, volgen en delen. Omdat de gegevens automatisch door worden gestuurd naar jouw iPhone of iPad, ben je in staat een uitgebreider en duidelijker overzicht van de vitale functies te zien en is het makkelijk om informatie te delen met professionals in de gezondheidszorg of familie en vrienden.

De producten van iHealth zijn ontworpen met gebruiksvriendelijkheid en intuïtiviteit als uitgangspunt. Hiervoor heeft iHealth de beste designers, artsen en specialisten gevraagd om ervoor te zorgen dat hun producten betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik zijn. De producten synchroniseren automatisch met jouw iPhone of iPad, zodat jij jouw gezondheid op elk gewenst moment kunt bekijken, waar je ook bent.

Over iHealth

In 2009 werd iHealth werd opgericht in de Verenigde Staten en vestigde zich in 2013 te Parijs. iHealth ontwerpt en ontwikkelt draadloze en innovatieve gezondheidsproducten die medisch erkent zijn. De uitgebreide expertise van iHealth garandeert dat de producten betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn om je de best mogelijke ervaring te bieden. Om je gezondheidsgegevens op elk moment te raadplegen, synchroniseren ze zich automatisch met jouw iPhone of iPad. Hierdoor heb jij altijd de controle over jouw gezondheid in eigen handen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.