Terug naar overzicht

iPhone Xr

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Bekijk en vergelijk alle iPhone XR-modellen. Bestel jouw iPhone XR los zonder abonnement en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPhone XR wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in een van onze 47 stores.

iPhone XR los kopen

Wil je een iPhone XR los kopen? Dan zit je bij Amac wel goed. iPhone XR is het nieuwste model uit de iPhone X-serie en bevat alle snufjes waar iPhone XS en XS Max ook van voorzien zijn. Denk bijvoorbeeld aan een verbeterde 12 megapixelcamera, een voorzijde dat een en al beeldscherm is én een gloednieuwe A12-processor. Bovendien is iPhone Xr uitgerust met een Liquid Retina-display. Dankzij het prachtige kleurenbereik van het lcd-beeldscherm geniet je ultiem van jouw favoriete Netflix-serie, film of toffe iPhone-game. Omdat iPhone XR geen thuisknop heeft, kun je deze ontgrendelen door middel van Face ID; wat nu nog sneller werkt dankzij de combinatie van de A12 Bionic-chip en realtime machine learning. En net als iPhone van de vorige generatie, kun je iPhone XR ook draadloos opladen via qi-gecertificeerde opladers. *

Ben je op zoek naar een voordelige iPhone XR? Bekijk dan hier al onze iPhone XR-aanbiedingen!

Voordelen van een iPhone XR bestellen

Wil je een iPhone XR bestellen? iPhone XR zit niet alleen boordevol nieuwe functies en hardware. Dankzij de prachtig afgewerkte aluminium behuizing, ziet iPhone XR er ook nog eens fantastisch uit. Daarnaast heeft iPhone XR een groter beeldscherm dan iPhone 8 Plus, terwijl het toestel in zijn geheel kleiner is! Dit komt omdat het beeldscherm van iPhone XR van rand tot rand loopt. Ook heb je ditmaal keuze uit maar liefst zes verschillende kleuren: wit, zwart, blauw, geel koraal en (PROJECT) RED. Naast de diverse kleuren heb je ook de keuze diverse opslagmogelijkheden van 64 GB, 256 GB en zélfs 512 GB.

iPhone XR is net als iPhone 7, iPhone 8 en 8 Plus spat-, water- en stofbestendig volgens de IP67-bestendigheidsnorm. Dit betekent dat iPhone XR tot 30 minuten lang onder water kunnen blijven tot een diepte van 1 meter. Daarbij hoef je niet bang te zijn wanneer je door een flinke regenbui loopt of per ongeluk een glas water over jouw iPhone omstoot. **

iPhone XR beeldscherm: het mooiste LCD-display in een iPhone

Qua design is de iPhone XR nagenoeg hetzelfde ten opzichte van iPhone XS en XS Max. Daarbij is iPhone XR – met een 6,1-inch LCD Liquid Retina-display – een en al scherm. Bovenaan het scherm is een stukje vrijgehouden voor de 7 megapixel TrueDepth-camera, dat voorzien is van Apple’s welbekende True Tone-technologie. Deze technologie in iPhone XR zorgt ervoor dat de kleurweergave van het beeldscherm automatisch wordt aangepast op de kleurtemperatuur van het omgevingslicht.

Haptic Touch

Sinds iPhone 6s zijn alle iPhone voorzien van 3D Touch, waarmee je verschillende handelingen kunt verrichten aan de hand van hoe hard je op het scherm drukt. Waarom is dit belangrijk om te weten? Omdat iPhone XR geen drukgevoelig display heeft, beschikt deze dus ook niet over 3D Touch. Gelukkig heeft Apple speciaal voor iPhone XR een nieuwe techniek ontwikkeld zodat diezelfde handelingen alsnog verricht kunnen worden: Haptic Touch. In plaats van de kracht te meten die op het display wordt uitgeoefend, registreert Haptic Touch hoelang je jouw vinger op het display houdt. Als je bijvoorbeeld lang genoeg een vinger op de Berichten-app houdt, krijg je een snelmenu te zien waarin je meteen een bericht kunt schrijven of de laatste contactpersonen kunt selecteren met wie je een bericht hebt uitgewisseld. Kortom, met Haptic Touch kun je nog sneller schakelen en handelingen verrichten zonder eerst de app te openen.

Face ID

iPhone Xr heeft geen thuisknop meer kan worden ontgrendeld door middel van Face ID of een door jou opgeslagen toegangscode. Om vanuit een app terug te gaan naar het beginscherm, veeg je met een vinger van de onderste rand naar boven. Face ID wordt mogelijk gemaakt door de 7 megapixel TrueDepth-camera aan de voorzijde van Apple iPhone XR. Deze herkent jouw gezicht door middel van 30.000 onzichtbare meetpunten. Daarbij werkt Face ID op iPhone XR nu nóg beter. Dankzij realtime machine learning leert iPhone XR jou steeds beter kennen – dus óók wanneer je een zonnebril, pet, muts of dikke sjaal draagt. Jouw iPhone wordt iedere dag dus weer een stukje slimmer!

iPhone XR-camera: prachtige foto’s met de 12 megapixelcamera

De 12 megapixelcamera van iPhone XR heeft een diafragma van slechts f/1.8, zodat je ook bij weinig licht baanbrekende foto’s kunt maken. Het diafragma zorgt overigens ook voor een prachtig scherptediepte-effect. Daarnaast heeft de beeldsignaalprocessor (ISP) in iPhone XR ook een upgrade gekregen. In combinatie met de rekenkracht van de A12 Bionic-chip, herkent de camera belichting, beweging en mensen. Zodra je een foto maakt, maakt iPhone XR in alle werkelijkheid meerdere foto’s achter elkaar – die ieder een andere belichting heeft. Deze foto’s worden vervolgens allemaal samengevoegd in één foto, zodat je altijd de best mogelijke belichting en scherpte in jouw foto hebt. Ook is de scherptediepte na het maken van de foto nog aan te passen dankzij de nieuwe diepteregeling.

Specificaties van iPhone XR

De iPhone XR specs doen het zeker niet onder ten op zichte van iPhone XS. iPhone XR wordt namelijk ook aangedreven door de splinternieuwe A12 Bionic-chip, de krachtigste chip in een iPhone ooit. De A12-processor bevat twee performance cores en vier efficiency cores, wat zorgt voor 15% meer rekenkracht en 50% minder stroomverbruik dan de A11-processor. Op grafisch gebied is de A12-chip maar liefst 50% sneller dan zijn voorganger. Games en andere zware apps zoals iMovie draaien hierdoor nog soepeler. Bovendien opent de A12-chip met de neural engine deuren voor apps en games die gebruikmaken van AR (augmented reality). Daarnaast heb je de keuze uit verschillende opslagcapaciteiten: 64 GB, 128 GB en 256 GB.

iPhone XR-prijs

Wil je een iPhone XR bestellen en ben je benieuwd naar de prijs? De prijs van iPhone XR is afhankelijk van hoeveel opslaggeheugen je nodig hebt. Maak je veel foto’s en video’s en heb je graag je hele muziekbibliotheek op jouw iPhone? Dan is de iPhone XR 256 GB wellicht de beste keuze. Als je echter veel gebruikmaakt van streamingdiensten als Netflix en Apple Music, dan is de iPhone XR 64 GB een beter (én voordeliger) alternatief. Op deze pagina vind je de meest actuele iPhone XR-prijs.

1 Draadloze qi-opladers afzonderlijk verkrijgbaar.
2 iPhone XR is spat‑, water‑ en stofbestendig en voldoet aan bestendigheidsnorm IP67 volgens IEC-standaard 60529 (tot 30 minuten en 1 meter diep, getest onder gecontroleerde omstandigheden). Spat-, water- en stofbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden. Raadpleeg de handleiding voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.