Terug naar overzicht

Xtorm Power Bank: beste uit de test!

Patrick
donderdag 21 juli 2016
Door Patrick

Power Bank

Nu het zomer is, ben jij hoogstwaarschijnlijk volop buiten. Terrasje met vrienden, een festival of op vakantie. Onmisbaar daarbij is je iPhone voor het vastleggen van de mooie momenten en het afspelen van die zomerse hitlijst. Niks is dan ook vervelender dan een lege batterij. Met een Power Bank heb je daar geen last meer van en voorzie je jouw iPhone altijd van een volle batterij. Xtorm is ons best verkochte merk als het gaat om Power Banks en dat is niet voor niets zo blijkt: de Power Banks van Xtorm zijn als beste getest door de Consumentenbond!

Beste uit de Test
De Consumentenbond heeft in juni een onafhankelijke Power Bank test uitgevoerd, waarbij de Power Bank Free XB102 15000mAh van Xtorm als beste uit de test kwam. In deze test werden ruim 30 Power Banks van diverse merken getest. Hierbij werd gekeken naar verschillende aspecten, waarbij er vooral op prestatie en extra mogelijkheden werd gelet. Er zijn meerdere Power Banks van Xtorm getest en deze zijn allemaal beoordeeld met hoge scores. Zo werd de Xtorm XB100 Power Bank Air 6000mAh getest in de categorie met een gemiddelde batterij capaciteit en scoorde daarin de hoogste score: een 8,2. Het hoogste cijfer was voor de Xtorm Power Bank Free XB102 15000mAh in de categorie “De Grote”: een 9,2. En daarmee werd deze Power Bank bekroond met de titel ‘Beste uit de Test’. Lees de hele Power Bank test.

Bij Amac gaan we voor kwaliteit
Bij Amac hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van de producten die we verkopen. Wij selecteren al onze merken zelf en we kiezen met grote zorg wat er in ons assortiment komt. Om die reden hebben wij al jaren Power Banks van het merk Xtorm in het assortiment. Heb jij nog een Power Bank nodig voor op vakantie of om de warme zomer in Nederland door te komen? Kies dan voor een Power Bank van Xtorm en geniet van een onvergetelijke zomer!

Bestel een Xtorm Powerbank

Patrick
donderdag 21 juli 2016
Door Patrick