Terug naar overzicht

Ultiem skiën of snowboarden met Belkin!

21
dinsdag 22 januari 2019
Door 21

Belkin Wintersale

Ga je binnenkort op wintersportvakantie en wil je graag non-stop naar muziek luisteren terwijl je de ene afdaling na de ander maakt? Of wil je tijdens de reis ernaartoe ongestoord naar een serie kijken? Met deze handige reisaccessoires van Belkin kun je pas écht zorgeloos genieten op de piste!

iPhone-accessoires voor in de auto

Is het onderweg meteen al ruziemaken om wie die ene USB-poort in de autoradio mag gebruiken om de iPhone of iPad op te laden? Dat probleem los je meteen op met de Belkin Road Rockstar autolader. Hiermee kun je namelijk vier apparaten tegelijk opladen, wat natuurlijk ideaal is wanneer je met het gezin of een groep vrienden in de auto zit. Dat niet alleen, twee van de vier poorten zitten in een verlengstuk. Hierdoor kunnen de bestuurder en bijrijder hun iPhone of iPad opladen, maar dus ook twee passagiers achterin! De Belkin Autohouder is ook een onmisbare accessoire wanneer je zelf achter het stuur zit en je jouw iPhone voor navigatie gebruikt, want je kunt hem zowel horizontaal als verticaal neerzetten. Handig!

“Met de Belkin BoostCharge Powerbank heb je genoeg stroom om 9 uur lang al je favoriete films of series te bingewatchen!”

Hoef je zelf niet te rijden en wil je tijdens de heen- of terugreis toch maar eens aan die ene serie beginnen die je al een tijdje op je lijstje had staan? En zie je het nu al gebeuren dat je midden in die spannende aflevering erachter komt dat je nog maar 1% batterij hebt? Met de Belkin BoostCharge Powerbank geef je jouw iPhone tot 70 uur extra batterijduur. En als je jouw iPad oplaadt met deze powerbank, dan kun je 9 uur lang al je favoriete films of series bingewatchen. Nooit meer een lege batterij dus!

Belkin Wintersale

Accessoires voor tijdens het skiën/snowboarden

Een beetje wintersporter staat natuurlijk om 09:00 uur al in de sneeuw te trappelen om de eerste afdaling te maken. Vooral als je aan de lopende band foto’s of video’s wilt maken of non-stop naar jouw eigen wintersportplaylist wilt luisteren, dan is de eerder genoemde Belkin BoostCharge Powerbank hier ook ideaal voor. Wil je overigens extra zekerheid dat jouw iPhone een ongelukje of valpartij op de piste overleeft, dan mag de stevige Pure Clear iPhone-case van Tech21 zéker niet ontbreken!

“Deze handschoenen zijn ideaal wanneer je tijdens een tussenstop met jouw iPhone een paar mooie foto’s wilt maken van de omgeving.”

Maak je ook tijdens het skiën of snowboarden veel gebruik van jouw iPhone? Met deze warme handschoenen van Mujjo kun je zonder problemen het touchscreen van je iPhone of iPad bedienen, zónder het gevoel te krijgen dat je vingers ieder moment eraf vriezen wanneer je ook maar voor even jouw skihandschoenen hebt uitgedaan. Ideaal dus wanneer je tijdens een korte break een paar mooie foto’s wilt maken van de omgeving of een achterblijver maar eens opbelt waar hij/zij blijft. Wil je trouwens echt de állermooiste wintersportvideo’s schieten en is geld voor jou geen probleem? Dan ga je met de DJI Mavic 2 Zoom Drone ga je zeker de show stelen. Dankzij de zogenaamde Active Tracking 2.0-techniek, volgt deze drone jouw onderwerp met snelheden tot wel 72 km/u, terwijl hij 4K-beelden schiet met hogere bitrates en H.265-compressie, waardoor de beelden nóg gedetailleerder zijn. Mocht je dus de ultieme aftermovie van jouw wintersportvakantie willen maken, dan zit je met de DJI Mavic 2 Zoom wel goed.

Voor in de hotelkamer of het chalet

Was het tijdens de vorige vakantie, net nadat je was aangekomen in het verblijf, meteen kibbelen wie het laatst overgebleven stopcontact mag gebruiken? Vooral als je met een grotere groep een weekje gaat skiën of snowboarden, dan moet je nu zeker de Belkin Family Rockstar multiportlader bij je hebben. Hiermee kun je vier apparaten opladen terwijl je maar één stopcontact in beslag neemt.

“Heb je een Belkin-product gekocht? Laat een beoordeling achter en krijg een cadeaubon t.w.v. € 10,-!”

Mochten stopcontacten overigens in overvloed zijn, dan is de Belkin BoostCharge met USB-C ook een absolute aanrader. Wanneer je deze namelijk combineert met een Apple Lightning-naar-USB-C-kabel, kun je jouw iPhone of iPad razendsnel opladen. Dit is vooral handig wanneer je tussen het skiën of snowboarden door een korte pitstop maakt in jouw hotelkamer, want in slechts 30 minuten is jouw iPhone weer 50% opgeladen. Mocht je ook een Apple Watch hebben, kun je met de Belkin Valet Charger jouw iPhone en Apple Watch tegelijk opladen. Ook handig voor onderweg!

Zo! Met deze wintersportaccessoires weet jij zeker dat je de wintersport efficiënt, veilig én met een volle batterij doorkomt. Welke reisaccessoires neem jij mee tijdens de wintersportactie van Amac? Bestel nu jouw reisaccessoires met korting en krijg jouw bestelling gratis thuisbezorgd. Veel sneeuwplezier!

Niets missen van onze beste deals?

21
dinsdag 22 januari 2019
Door 21