Terug naar overzicht

Dit is waarom jij iPad Pro 11-inch wil hebben!

Patrick
vrijdag 1 maart 2019
Door Patrick
Of je nu gebruikmaakt van Adobe Photoshop, honderd e-mails verstuurt op een dag, aantekeningen maakt van meetings of een film kijkt in bed: iPad Pro kan het allemaal. Hij staat bekend om zijn kracht, formaat en bovenal zijn snelheid. Hij vervangt met gemak een computer dankzij zijn veelzijdigheid en is, naast de 12,9-inch variant, ook verkrijgbaar met een beeldscherm van 11 inch. Benieuwd naar de voordelen van 11-inch iPad Pro? Lees dan snel verder!
iPad Pro 11-inch

Zelfde power, kleiner formaat

Een grotere iPad wordt vaak gezien als een krachtigere machine, maar niets is minder waar! Met de 11-inch iPad Pro kun je namelijk exact hetzelfde als met de 12,9-inch variant. Zo zijn de processoren, camera’s, speakers en alle andere specificaties gelijk aan elkaar. Het enige grote verschil? Dat is het beeldschermformaat. Het voordeel van de 11-inch iPad Pro is dat hij makkelijker meegaat in jouw werk-, weekend- of schoudertas. Zo trek je hem altijd gemakkelijk tevoorschijn en ga je met Face ID direct weer verder waar je gebleven was. Dus bewerk jouw net geschoten foto’s door jouw camera aan iPad aan te sluiten, maak nog even die ene Keynote presentatie af in de trein of kijk jouw favoriete serie in het vliegtuig of in bed.

"Zo trek je hem altijd gemakkelijk tevoorschijn en ga je met Face ID direct verder waar je gebleven was.”


De 11-inch iPad Pro is de perfecte iPad voor iedereen die niet per se op een groot scherm hoeft te werken, en daarbij draagbaarheid een belangrijk aspect vindt van een device. Oh en trouwens, hij is óók wat lager in prijs. Zo houd je weer genoeg geld over om bijvoorbeeld een Apple Pencil of Smart Keyboard voor iPad aan te schaffen. Zo is jouw iPad Pro helemaal compleet!

Perfect lees- en schrijfformaat

Een te groot of te klein scherm is niet comfortabel wanneer je lange teksten leest. Het wordt hierdoor al snel vermoeiend voor jouw ogen om zich goed te kunnen focussen op de tekst. Ben jij een echte fan van iBooks, lees je maar al te graa73623Eg lange artikelen weg op jouw favoriete nieuwssite of maak je geregeld aantekeningen in documenten? Met een 11-inch Liquid Retina-display is dit de ideale iPad om jouw favoriete boeken te lezen, of in werkdocumenten aantekeningen te maken met de Apple Pencil. En dankzij de hoge resolutie staat iedere letter haarscherp op het beeldscherm, zodat je in een comfortabele houding de ene na de andere pagina wegleest.

“Geef je regelmatig een Keynote? Houdt dan vanaf 11-inch iPad Pro de controle over jouw presentatie.”

iPad Pro 11-inch

Lichtgewicht

Het meedragen van iPad Pro is alsof je een waardige computer bij je hebt, maar is alles behalve hetzelfde wanneer het aankomt op gewicht. iPad Pro 11-inch is – met een dikte van 5,9 mm en gewicht van 468 gram – dun en licht genoeg om hem voor een langere periode in jouw hand te houden. Zo kun je tijdens het geven van een presentatie snel een paar aantekeningen lezen onder de slides, zodat je nooit meer een tekst vergeet. Ook kun je met een elegante swipe-beweging doorgaan naar de volgende slide en houd je moeiteloos een volle zaal met bezoekers of collega’s bij de les. Dus geef je regelmatig een Keynote? Dan heb je met het 11-inchmodel van iPad Pro altijd de volledige controle over jouw presentaties!

Heeft iPad Pro 11- inch na het lezen van dit blog jouw interesse gewekt of wil je direct met iPad Pro aan de slag gaan? Bestel dan nu jouw iPad Pro 11-inch bij Amac. Deze wordt gratis thuisbezorgd of is gratis af te halen bij een Amac Store bij jou in de buurt.

Bestel iPad Pro 11-inch

Patrick
vrijdag 1 maart 2019
Door Patrick