Terug naar overzicht

Belkin BoostCharge: de ultieme powerbank voor iPhone en iPad!

Patrick
donderdag 18 april 2019
Door Patrick

Als je een powerbank voor jouw iPhone hebt dan weet je er alles van: één kabel om jouw iPhone erop aan te sluiten en één kabel om de powerbank zelf op te laden. Ok, misschien niet het grootste probleem, maar constant met twee kabels op stap gaan is ook niet echt praktisch. Die tijd is gelukkig voorbij, want met de Belkin BoostCharge-powerbank met Lightning-aansluiting heb je voortaan maar één oplaadkabel nodig!

Belkin BoostCharge Powerbank met Lightning-connector

Met een lege iPhone-batterij aan de kant van de weg staan en proberen een wegenkaart te ontcijferen? Of een wildvreemde op de schouder aantikken met de vraag of je zijn telefoon mag gebruiken, zodat je even snel een vriend(in) kan opbellen? Sinds de komst van draagbare telefoonladers, oftewel powerbanks, zijn dat soort vervelende scenario’s allemaal verleden tijd. En aangezien hij makkelijk in je tas of jaszak past, hoef je je nooit meer druk te maken om een lege batterij. Aangezien een powerbank inmiddels een bekend begrip is geworden, is een dag zonder smartphone of tablet nu dus al helemaal niet meer voor te stellen.

Belkin BoostCharge: de powerbanks der powerbanks

Heb je zelf ook een powerbank en maak je gebruik van een iPhone of ander Apple-apparaat? Dan ben je vaak genoodzaakt om twee verschillende oplaadkabels op zak te hebben. Zo heb je een reguliere Lightning-naar-USB-kabel nodig om jouw iPhone ermee op te laden, maar als je de powerbank wilt opladen dan heb je weer een micro-USB-kabel nodig. Niet altijd even handig, maar Belkin heeft daar de ultieme een oplossing voor: de Belkin BoostCharge Powerbank met Lightning-connector. Dit is namelijk een draadloze telefoonoplader die, naast de reguliere micro-USB-aansluiting, óók nog een Lightning-aansluiting heeft. Daarmee is de BoostCharge de allereerste MFI-gecertificeerde powerbank; wat inhoudt dat ieder apparaat met een Lightning-aansluiting ermee opgeladen kan worden.

"De BoostCharge is de allereerste MFI-gecertificeerde powerbank; wat inhoudt dat ieder apparaat met een Lightning-aansluiting ermee opgeladen kan worden."

De BoostCharge is dus ook geschikt om een iPad of iPod Touch (of in uitzonderlijke gevallen zelfs een AirPods-case) op te laden. Bovendien is hij verkrijgbaar in twee kleuren, waarbij je ook nog de keuze hebt uit een batterijcapaciteit van 5.000 óf 10.000 mAh. Over batterijcapaciteit gesproken, volgens Belkin kun je de BoostCharge honderden keren herladen zonder dat de batterijcapaciteit verslechtert. Uit de doos gaat hij dus zeker nog wel een tijdje mee – ook wanneer je hem intensief gebruikt!

Belkin BoostCharge Powerbank met Lightning-connector

Kortom, met de BoostCharge-powerbank hoef je alleen nog maar een iPhone-oplaadkabel bij de hand te hebben. Laat die extra micro-USB-kabels dus maar lekker thuis! Bestel de Belkin BoostCharge-powerbank bij Amac op een werkdag vóór 17:00 op amac.nl en je krijgt hem de volgende werkdag gratis thuisbezorgd. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je bestelling af te halen bij een Amac Store bij jou in de buurt.

Bestel Belkin BoostCharge Powerbank met Lightning-connector

Patrick
donderdag 18 april 2019
Door Patrick