Terug naar overzicht

5 redenen waarom AirPods in 2019 nog steeds dé draadloze oortjes zijn

iMember
maandag 4 februari 2019
Door iMember
AirPods: grote kans dat je ze dagelijks tegenkomt op je werk, tijdens het sporten, in de trein of zelfs in het vliegtuig. Maar waarom zijn deze oortjes zo populair en waarom zijn de gebruikers hier zo enthousiast over? In dit blog leggen we je precies uit waarom Apple AirPods, die eerder in 2019 nog een upgrade hebben gekregen, nog steeds dé draadloze oortjes zijn.

Apple AirPods

Apple AirPods 2019 koppelen aan al jouw Apple-apparaten

Normale bluetooth-oortjes moeten bij ieder nieuw apparaat handmatig gekoppeld worden. Bij Apple AirPods zit dit net even anders. Als jij jouw AirPods voor het eerst uit de verpakking haalt, koppel je ze door de AirPods-case open te klappen en het knopje aan de achterzijde ingedrukt te houden. Hierna zijn de AirPods direct verbonden met al jouw Apple-apparaten in jouw iCloud-account. AirPods zullen vanaf dat moment automatisch koppelen met het apparaat dat jij op dat moment gebruikt. Dit maakt het gebruiken van bluetooth-oortjes net wat makkelijker, vind je niet?

Persoonlijke instellingen onder jouw vingertoppen

Als jouw Apple AirPods 2019 zijn gekoppeld, kun je direct van start met het luisteren van muziek. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn dat de afstandsbediening, die bij de EarPods aan de kabel zit, ineens is verdwenen bij de AirPods. Deze slimme afstandsbediening zit nu ín de nieuwe AirPods dankzij de slimme Apple H1-chip. Onder het informatieknopje in de bluetooth-instellingen kan je voor zowel de linker als rechter AirPod jouw favoriete functie instellen. Zo tik je bijvoorbeeld twee keer snel op de linker AirPod om het volgende nummer aan te zetten, en twee keer op de rechter AirPod om weer terug naar het vorige nummer te gaan. Gaat de telefoon over? Tik dan twee keer op de bovenkant van een AirPod om op te nemen, en hang op dezelfde manier weer op. Zo blijft jouw iPhone gewoon in jouw tas of broekzak zitten terwijl je meerdere functies bedient!

Meteen al overtuigd? Bestel jouw AirPods 2 bij Amac vóór 20:00 uur en je krijgt ze de volgende werkdag gratis thuisbezorgd.

Glashelder stemgeluid

Als je dat ene telefoontje van jouw collega hebt opgenomen dan is het wel zo fijn als je ook verstaanbaar bent – waar je ook bent. De twee spiraalvormige microfoons detecteren wanneer je aan het praten bent en zuiveren je stem. Zodat je, ondanks dat AirPods dichterbij je oren zitten dan je mond, je aan de andere kant van de lijn altijd kraakhelder klinkt. Overigens kun je met de nieuwe AirPods Siri activeren door simpelweg “Hé, Siri,” te zeggen. Wel zo handig!

Apple AirPods

Ze gaan langer dan 5 uur mee

Je heb nu al twee uur naar muziek geluisterd, een film gekeken en een uur aan de telefoon gehangen met een vriend(in). Je merkt dat de AirPods leeg beginnen te raken. In tegenstelling tot andere bluetooth-oortjes die je met een stekker moet opladen, stop je de AirPods in dat geval gewoon terug in de bijgeleverde AirPods-case. Deze case bevat, indien deze volledig is opgeladen, nog eens 24 uur extra batterij. Daarbij hebben ze maar 15 minuten de tijd nodig in de case om drie uur verder te luisteren. Dus gooi die grote stapel stekkers maar de prullenbak in! En sinds begin 2019 heb je ook een draadloze oplaadcase voor jouw AirPods. Als je dus al een qi-lader hebt voor jouw iPhone (of andere smartphone met qi-ondersteuning), dan kun je deze ook gebruiken om jouw AirPods-case draadloos op te laden!

AirPods 2019: ongestoord genieten

Terwijl je na een lange werkdag naar de auto of trein loopt en geniet van jouw favoriete album, tikt een kennis je op de schouder. Je haalt snel je oortjes uit om te horen wat hij of zij zegt en mist hierdoor nét dat fijne stukje van jouw lievelingsnummer, balen! Daar hoef je met de AirPods geen zorgen over te maken. Dankzij de ingebouwde infrarood sensoren weten ze namelijk precies wanneer jij een AirPod uit jouw oor haalt en zet de muziek direct op pauze. Wanneer je uitgekletst bent en de AirPod terugstopt in je oor, gaat de muziek gelijk weer verder waar je gebleven was. Hierdoor mis je geen moment!


Snap je nu waarom iedereen zo enthousiast is over de AirPods, wil je ze direct hebben óf wil je nog meer weten? Meer lezen of direct Apple AirPods kopen doe je via onderstaande button!

Bekijk AirPods

iMember
maandag 4 februari 2019
Door iMember