Terug naar overzicht

Apple Watch sportbandje - Black Unity

new
Zoom

Het Black Unity sportbandje is geïnspireerd op de pan-Afrikaanse vlag, een symbool van eenheid en verbinding voor de Afrikaanse diaspora. De vlag representeert de voortdurende opoffering van generaties mannen en vrouwen die droomden van ... Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
 • Innovatieve pinsluiting
 • Hoogwaardig fluorelastomeer
 • Soepel en sterk materiaal
 • Erg licht en zacht
 • Voelt prettig op de huid
Vanaf: € 49,00
Vanaf: € 49,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
 • Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.
 • 2 jaar garantie* op Apple.
 • Op voorraad en voor 20:00 besteld?* Volgende dag in huis.
 • Gemakkelijk bestellen met of zonder account.
 • Flexibele betaalmethoden, betaal zoals jij wilt.
 • Thuiswinkel Waarborg Veilig betalen bij Amac

Betalen in termijnen
Bij Amac is het ook mogelijk om het totaalbedrag in termijnen voldoen. Het kopen op afbetaling regel je in een Amac Store. De medewerkers kunnen je voorzien van meer informatie en de betaling in termijnen voor je aanvragen.

Anderen kochten ook
 • De voordelen van Amac stores:
 • Direct je product afhalen
 • Je product eerst nog bekijken
 • Laat je uitgebreid informeren
 • Persoonlijk contact met jouw expert
Productinformatie

Apple Watch sportbandje 38mm / 40mm - Black Unity

Het Black Unity sportbandje is geïnspireerd op de pan-Afrikaanse vlag, een symbool van eenheid en verbinding voor de Afrikaanse diaspora. De vlag representeert de voortdurende opoffering van generaties mannen en vrouwen die droomden van een rechtvaardigere wereld, een droom die ons leidt bij wat wij doen om de nog steeds bestaande uitdagingen en vernederingen te overwinnen. Het sportbandje van hoogwaardig fluorelastomeer is sterk maar verrassend zacht en heeft een pinsluiting met daarin gegraveerd de woorden “Truth. Power. Solidarity.” Apple ondersteunt deze organisaties die zich inzetten voor raciale gelijkheid en rechtvaardigheid:

Black Lives Matter Support Fund via de Tides Foundation

De beweging Black Lives Matter organiseert campagnes voor rechtvaardigheid, strijdt tegen geweld en creëert voor zwarte mensen ruimte voor verbeelding en vernieuwing.

European Network Against Racism

ENAR, een pan-Europees antiracismenetwerk, is de stem van de antiracistische beweging in Europa.

International Institute on Race, Equality and Human Rights

Het instituut houdt zich bezig met de bescherming van mensenrechten van gemarginaliseerde en kwetsbare mensen die lijden onder discriminatie.

Leadership Conference Education Fund

Het Leadership Conference Education Fund strijdt voor de bescherming van burgerrechten en mensenrechten en houdt voorlichtingscampagnes waarmee ze overal in de Verenigde Staten pleitbezorgers mobiliseren en kracht geven.

NAACP Legal Defense and Educational Fund, Inc. (LDF)

Het LDF streeft naar structurele veranderingen voor meer democratie en minder ongelijkheid en voor raciale rechtvaardigheid, zodat de belofte van gelijkheid voor alle Amerikanen bewaarheid wordt.

Souls Grown Deep

Dit samenwerkingsverband brengt werk van Afro-Amerikaanse kunstenaars onder de aandacht en ondersteunt gemeenschappen door het stimuleren van economische zelfstandigheid, raciale en maatschappelijke rechtvaardigheid en onderwijs. Dit is maar een klein deel van de initiatieven van Apple om te strijden tegen de systemische barrières voor gemeenschappen van kleur, en in het bijzonder voor de zwarte gemeenschap.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode MJ43ZM/ACONF
Merk Apple
Geschikt voor Apple Watch
Type band Sportbandje
Kleur band Zwart
Materiaal band Fluorelastomeer
Sluiting Pin
In de doos Apple Watch-sportbandje (inclusief bandjes die kunnen worden aangepast voor maat S/M of M/L)
Service & garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


Dit product heeft een fabrieksgarantie van één jaar. Lees meer over Amac garantie.