Menu

Apple Watch sportbandje - Black Unity

  • Apple
  • 38mm / 40mm / 41mm
  • Sportbandje


Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.

2 jaar garantie op Apple.

Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.


 Gratis thuisbezorgd
of afhalen in de winkel.

 2 jaar garantie op Apple.

 Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.

Adviesprijs € 49,00
€ 44,00
per maand € 2,02
In de checkout kan je jouw winkel selecteren onder afhalen.
Toegevoegd aan winkelmand
Configureer jouw product volledig om de winkelvoorraad of online levertijd te kunnen zien
Online levering
Adviesprijs € 49,00
€ 44,00
per maand € 2,02

Apple Watch sportbandje - Black Unity

Het Black Unity sportbandje is geïnspireerd op de pan-Afrikaanse vlag, een symbool van eenheid en verbinding voor de Afrikaanse diaspora. De vlag representeert de voortdurende opoffering van generaties mannen en vrouwen die droomden van een rechtvaardigere wereld, een droom die ons leidt bij wat wij doen om de nog steeds bestaande uitdagingen en vernederingen te overwinnen. Het sportbandje van hoogwaardig fluorelastomeer is sterk maar verrassend zacht en heeft een pinsluiting met daarin gegraveerd de woorden “Truth. Power. Solidarity.” Apple ondersteunt deze organisaties die zich inzetten voor raciale gelijkheid en rechtvaardigheid:

Black Lives Matter Support Fund via de Tides Foundation

De beweging Black Lives Matter organiseert campagnes voor rechtvaardigheid, strijdt tegen geweld en creëert voor zwarte mensen ruimte voor verbeelding en vernieuwing.

European Network Against Racism

ENAR, een pan-Europees antiracismenetwerk, is de stem van de antiracistische beweging in Europa.

International Institute on Race, Equality and Human Rights

Het instituut houdt zich bezig met de bescherming van mensenrechten van gemarginaliseerde en kwetsbare mensen die lijden onder discriminatie.

Leadership Conference Education Fund

Het Leadership Conference Education Fund strijdt voor de bescherming van burgerrechten en mensenrechten en houdt voorlichtingscampagnes waarmee ze overal in de Verenigde Staten pleitbezorgers mobiliseren en kracht geven.

NAACP Legal Defense and Educational Fund, Inc. (LDF)

Het LDF streeft naar structurele veranderingen voor meer democratie en minder ongelijkheid en voor raciale rechtvaardigheid, zodat de belofte van gelijkheid voor alle Amerikanen bewaarheid wordt.

Souls Grown Deep

Dit samenwerkingsverband brengt werk van Afro-Amerikaanse kunstenaars onder de aandacht en ondersteunt gemeenschappen door het stimuleren van economische zelfstandigheid, raciale en maatschappelijke rechtvaardigheid en onderwijs. Dit is maar een klein deel van de initiatieven van Apple om te strijden tegen de systemische barrières voor gemeenschappen van kleur, en in het bijzonder voor de zwarte gemeenschap.

Lees meer
Lees minder

Specificaties

Vergelijken
Specificaties
ArtikelcodeMJ4V3ZM/A
Kies je kastgrootte38mm / 40mm / 41mm
Kies je bandjeSportbandje
MerkApple
KleurZwart
Materiaal bandFluorelastomeer
SluitingPin
Accessoire geschikt voorApple Watch
CombinatiemogelijkhedenApple Watch bandjes zijn er in alle soorten en maten. Het best ingewikkeld is om de juiste afmeting van het bandje te vinden en daarom leggen we je graag uit wat de combinatiemogelijkheden zijn. Is je Apple Watch bandje 41 millimeter? Dan is dit bandje geschikt voor een Apple Watch met een kastgrootte van 38 of 40 millimeter. Is je Apple Watch bandje 45 millimeter? Dan gebruik je dit bandje voor een Apple Watch met kastgrootte van 42 of 44 millimeter. Dan zijn er nog solobandjes en gevlochten bandjes. Deze Apple Watch bandjes zijn alleen geschikt voor Apple Watch SE, Apple Watch Series 4 en nieuwer. Heeft je Apple Watch een kastgrootte van 40 of 41 millimeter? Dan is maat 1-9 geschikt. Is je kastgrootte 44 of 45 millimeter? Dan heb je maat 4-12 nodig. Apple Watch bandjes genoeg. Kies jouw favoriete bandje en houd continu inzicht in alles over je gezondheid!
Service & garantie

Lees meer over Amac garantie.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor alle producten geldt ook een fabrieksgarantie, of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.

Wanneer je bij Amac een product koopt, wordt er door de fabrikant van het product één jaar garantie verleend. Gedurende dit jaar loopt de garantie voor dit product dan via de fabrikant of maker. Amac biedt daarnaast standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop van een product. Dit houdt in dat je tweede garantiejaar via Amac zal verlopen.

Meer specificaties
Minder specificaties

Reviews

Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Utrecht Mariaplaats
Mariastraat 38
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken
Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Utrecht Mariaplaats
Mariastraat 38
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken