Menu

Apple Thunderbolt-naar-FireWire-adapter

 • Apple
 • Thunderbolt naar FireWire
 • Sluit FireWire apparatuur aan
 • Voor Mac met Thunderbolt
 • Werkt direct na aansluiten
 • FireWire-kabel niet inbegrepen
€ 35,00
per maand € 1,61
In de checkout kan je jouw winkel selecteren onder afhalen.
Toegevoegd aan winkelmand
Configureer jouw product volledig om de winkelvoorraad of online levertijd te kunnen zien
Online levering
€ 35,00
per maand € 1,61

Apple Thunderbolt-naar-FireWire-adapter

Met de Apple Thunderbolt-naar-FireWire-adapter sluit je gemakkelijk een FireWire-apparaat aan op je Mac met Thunderbolt. Deze kleine en compacte adapter kan worden aangesloten op de Thunderbolt-poort van je Mac. Zo krijg je een FireWire 800-poort die tot 7 W stroom levert aan randapparatuur met busvoeding, zoals harde schijven en audio-apparaten.

Lees meer
Lees minder

Specificaties

Vergelijken
Specificaties
ArtikelcodeMD464ZM/A
MerkApple
KleurWit
Accessoire geschikt voorMacBook Pro, MacBook Air, iMac, iMac Pro
Service & garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.

Dit product heeft een fabrieksgarantie van twee jaar. Amac biedt daarnaast op dit product standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop, wanneer de fabrieksgarantie korter is dan deze termijn. Lees meer over Amac garantie.

Meer specificaties
Minder specificaties

Reviews

 1. Werkt perfect
  Beoordeling
  100%
  Deze adapter heb ik gebruikt om Hi8 en Digital8 opnames middels een Sony DCR-TRV210E camcorder via een FireWire / Sony i.LINK kabel op te nemen met mijn iMac uit 2015. Zie ook https://leolabs.org/blog/capture-minidv-on-macos. Dit resulteert in een aanzienlijke beter kwaliteit video in vergelijking met de talloze audio/video grabbers die op het Internet verkijgbaar zijn. Zeer de moeite waard!

  Gereviewd door

  Gepost op