Terug naar overzicht
Welke iPhone past het best bij mij?

Welke iPhone past bij mij?

Heb je die drie camera’s nu echt nodig of is één ook wel genoeg? Wil je een grote of toch liever een compacte iPhone? Ben je tevreden met een LCD-scherm of wil je toch liever de luxe Super Retina XDR-display? De mogelijkheden zijn onbeperkt, dus we snappen het als je door de bomen het bos niet meer ziet.

We helpen je graag bij het kiezen van jouw nieuwe iPhone. Hier vind je alles wat je moet weten over de verschillende modellen. En maak je geen zorgen, we zullen je niet overweldigen met lange verhalen over specificaties. Als je die toch wilt vergelijken, kijk dan even onderaan de pagina!

Overzicht

Klik op een van de links om snel te beginnen:


Welke iPhone past bij mij?

iPhone SE – de alleskunner voor de mooiste prijs

Een iPhone die even krachtig is als de high-end-modellen, maar dan voor een fractie van de prijs. Klinkt goed, toch? En het is geen sprookje. In iPhone SE (2020) zit namelijk dezelfde processor als in iPhone 11 Pro en iPhone 11. Deze nieuwste iPhone doet dan ook zeker niet onder voor andere smartphones. Met een batterij die de hele dag meegaat, is iPhone SE (2020) wat ons betreft de beste iPhone voor normaal dagelijks gebruik. iPhone SE (2020) is waterdicht tot 30 minuten op 1 meter diepte, met de groothoeklens maak je fantastische foto’s en je laadt ‘m draadloos op dankzij de glazen achterkant. Bovendien ondersteunt-ie Dual-sim. Via eSIM stel je makkelijk een extra digitale simkaart in, zodat je op je iPhone SE (2020) zowel een zakelijk als een privénummer kunt gebruiken.

“Voor een fractie van de prijs heb je een iPhone die even krachtig is als Apple’s high-end modellen”

Heb je de thuisknop gemist bij de eerdere opvolgers van iPhone 8? Dan hebben we goed nieuws, want die is terug van weggeweest! Je ontgrendelt je iPhone dus weer eenvoudig met je vingerafdruk. Daarnaast is iPhone SE (2020) lekker compact. Met een scherm van 4,7 inch is-ie even groot als iPhone 8. Wel heb je keuze uit andere kleuren en grotere opslag. Je kunt iPhone SE (2020) krijgen in zwart, wit of (PRODUCT)RED en met een opslag van 64GB, 128GB of 256GB. Met (PRODUCT)RED steun je bovendien het onderzoek naar aids. En oh ja, hadden we trouwens al gezegd dat het de meest voordelige iPhone tot nu toe is?

iPhone SE (2020) is voor jou geschikt als je:

 • De kracht van een high-end iPhone wilt, maar niet de hoofdprijs wilt betalen;
 • Een redelijk simpele, maar erg solide telefoon zoekt voor dagelijks gebruik;
 • Een compacte iPhone wilt die de hele dag meegaat.

Bekijk iPhone SE (2020)


Welke iPhone past bij mij?

iPhone 11 Pro Max en 11 Pro – het ultieme plaatje

Wil jij een iPhone met de nieuwste en mooiste features? Dan is iPhone 11 Pro Max of iPhone 11 Pro de beste keuze voor jou. De drie (!) camera’s aan de achterkant van deze toestellen zijn buitengewoon indrukwekkend. Een heel gebergte op de foto? Van veraf scherpe en gedetailleerde foto’s maken? Het kan allemaal. Met de groothoek- en ultragroothoeklens cover je namelijk in één keer een heel gebied. De derde camera zorgt ervoor dat je tot wel 10 keer analoog kunt inzoomen. Met de nieuwe Nachtmodus maak je zelfs prachtige kiekjes bij weinig licht. Kortom, je maakt altijd de allerbeste foto’s. Natuurlijk wil je dan ook een scherm waarop alle kleuren en details écht tot hun recht komen. Met het Super Retina XDR-display zit je helemaal goed.

“iPhone 11 Pro Max en 11 Pro hebben de nieuwste en mooiste features”

iPhone 11 Pro Max en iPhone 11 Pro zijn beide waterdicht tot 30 minuten op wel 4 meter diepte, ze maken beide gebruik van Dual-sim en eSIM, en je krijgt bij beide een USB-C-snellader. Het grootste verschil tussen de twee modellen is het formaat. iPhone 11 Pro Max heeft een groot display van 6,5 inch. iPhone 11 Pro is met een diameter van 5,8 inch een stukje kleiner. iPhone 11 Pro Max gaat ook een uur langer mee dan zijn kleine broertje. Je kunt kiezen uit 64GB, 256GB en 512GB opslagcapaciteit en vier kleuren: spacegrijs, zilver, goud en het nieuwe middernachtgroen. Waar alle iPhone-modellen een glanzende afwerking hebben, hebben de iPhone 11 Pro Max en iPhone 11 Pro een luxe matte-finish.

iPhone 11 Pro is echt wat voor jou als je:

 • De beste camera in een iPhone ooit wilt;
 • Het meest scherpe en gedetailleerde scherm in een iPhone ooit wilt;
 • Heel lang je telefoon wilt gebruiken zonder ‘m te hoeven opladen;
 • Het niet erg vindt om meer dan 1000 euro te betalen voor je iPhone.

Je moet iPhone 11 Pro Max hebben als je:

 • Al het bovengenoemde wilt hebben…
 • …plus wilt genieten van een extra groot scherm…
 • …en van de beste batterij in een iPhone ooit.

Bekijk iPhone 11 Pro Max en 11 Pro


Welke iPhone past bij mij?

iPhone 11 – een grote speler met dubbele camera

Op zoek naar een grote en ijzersterke iPhone, maar heb je geen behoefte aan extra veel luxe functies? Dan is iPhone 11 de beste keuze. Met een diameter van 6,1 inch zit iPhone 11 net tussen iPhone 11 Pro Max en iPhone 11 Pro in. Aan de achterkant zien we twee camera’s. De ene met een groothoeklens, de andere met een ultragroothoeklens. Zo maak je extra brede foto’s van grote oppervlaktes. iPhone 11 heeft een Liquid Retina LCD-scherm. Het is geen Super Retina XDR-display, maar lekker lang Netflixen is geen probleem. Zin om een frisse duik te nemen? Misschien is het beter om je iPhone op de kant te laten liggen, maar iPhone 11 is in ieder geval waterdicht tot 30 minuten op 2 meter diepte.

“iPhone 11 is verkrijgbaar in 6 prachtige kleuren”

Dankzij de A13 Bionic-chip is iPhone 11 net zo krachtig als iPhone 11 Pro Max en iPhone 11 Pro. Daardoor voer je taken veel sneller uit. iPhone 11 maakt eveneens gebruik van Dual-sim en eSIM, waardoor je op dezelfde iPhone een zakelijk en een privénummer kunt gebruiken. iPhone 11 is ook verkrijgbaar met 64GB, 128GB en 256GB, maar in 6 andere prachtige kleuren: zwart, wit, rood, geel, groen en paars. Er is dus altijd wel een stijl die bij je past.

iPhone 11 is de ideale iPhone voor jou als je:

 • Een groot 6,1-inch-scherm belangrijk vindt;
 • Genoeg hebt aan twee fantastische camera’s;
 • Graag wilt kiezen uit 6 prachtige kleuren.

Bekijk iPhone 11


Oudere modellen die je niet moet vergeten te checken

iPhone Xs Max, iPhone Xs en iPhone Xr zijn nu een paar jaar oud. Dit neemt niet weg dat het nog steeds extreem goede iPhones zijn. Het zijn misschien niet de meest moderne iPhones, maar ze hebben nog genoeg in huis. Als je niet per se het nieuwste van het nieuwste hoeft te hebben, zijn deze modellen zeker te overwegen.

iPhone Xs Max en iPhone Xs
iPhone Xs is nog makkelijker verkrijgbaar dan iPhone Xs Max. Het zijn beide erg sterke iPhones. Met de A12 Bionic-chip heb je een iPhone die doet wat jij wilt. Is het je boekhouding on-the-go bijhouden? Een spelletje spelen? Of turen naar verschillende sociale media? iPhone Xs Max en iPhone Xs zijn hier perfect voor. Foto’s maak je met de twee 12-megapixelcamera’s op de achterkant, met groothoeklens. Ook beschikken iPhone Xs Max en iPhone Xs over een telelens die tot 2 keer optische zoom kan vergroten. Digitale zoom zelfs tot wel 10 keer.

iPhone Xs Max en iPhone Xs hebben hetzelfde scherm als iPhone 11 Pro Max en iPhone 11 Pro. Hierdoor spatten de kleuren bijna letterlijk van je scherm. Zwarttinten zijn intussen zo zwart als het maar kan. De OLED-technologie maakt het namelijk mogelijk om elke afzonderlijke pixel op het scherm uit te schakelen. Gebruikmaken van Dual-sim en eSIM? Dat kan ook! In wezen is iPhone Xs Max hetzelfde als iPhone Xs. De belangrijkste verschillen zijn het grotere scherm (6,5 inch vs. 5,8 inch) en de langere batterijduur van iPhone Xs Max

Bekijk iPhone Xs Max en Xs

iPhone Xr
Samen met iPhone Xs Max en iPhone Xs was daar iPhone Xr. iPhone Xr heeft geen OLED-scherm (zoals iPhone 11 Pro en iPhone Xs wel hebben), maar een LCD-display. Nu is dit nog steeds een heel mooi scherm, maar je zult het verschil met de kwaliteit van een OLED-display zeker zien. iPhone Xr is perfect voor iedereen die niet veel waarde hecht aan de nieuwste en hipste snufjes in een iPhone, maar gewoon een stabiele en sterke smartphone in huis wil hebben. Wel kun je iPhone Xr gebruiken als zaken- en privételefoon, dankzij Dual-sim en eSIM. Met een 12-megapixelcamera minder dan iPhone Xs Max en iPhone Xs, maak je toch nog goede foto’s.

Bekijk iPhone Xr


Vergelijk de technische specificaties

De meer technische specificaties hebben we voor je in een overzichtelijk schema gezet. Scroll naar rechts voor meer iPhone-modellen.


Al een idee welke je wilt hebben? Of wil je gewoon nog even alle modellen bekijken? Ga dan naar onze iPhone-pagina, daar staan ze allemaal voor je klaar!

Bekijk alle iPhone-modellen