Terug naar overzicht

Apple keuzehulp

Weet jij nog niet welk Apple-apparaat bij jou past? Met onze Apple keuzehulp vergelijk jij de verschillende typen Mac en iOS-apparaten en achterhaal je zo welke iPhone, iPad of Mac bij jou past. Kies een van onderstaande categorieën en vergelijk alle specificaties en toepassingen in één handig overzicht!

Welke iPhone past er bij mij?

Met de lancering van iPhone 8 en de iPhone X, is er nog meer keuze bij het kopen van iPhone. We begrijpen het goed als jij je afvraagt welke iPhone bij jou past. Om je op weg te helpen vertellen we graag wat de verschillen zijn in iPhone, zodat jij met een gerust hart een nieuwe iPhone kunt kiezen.

Welke iPad past er bij mij?

iPad: heerlijk om mee op de bank te zitten, maar ook om mee te werken. Ben jij op zoek naar een nieuwe iPad, maar weet je niet welke iPad jij moet kopen? We helpen je graag bij het kiezen van iPad door je precies te vertellen wat de verschillen en voordelen zijn van de verschillende typen iPad. Hier vergelijk jij iPad, zodat je de juiste keuze maakt!

Welke MacBook past er bij mij?

MacBook is een fantastische machine om te gebruiken voor jouw werk, school of hobby. Ben jij op zoek naar een nieuwe MacBook, maar weet je niet welke MacBook jij moet kopen? We helpen je graag bij het kiezen van MacBook door je precies te vertellen wat de verschillen tussen de typen MacBook zijn. Hier vergelijk jij MacBook, zodat je de juiste keuze maakt!

Welke iMac past er bij mij?

iMac is dé alles-in-een desktop computer van Apple. Met zijn flinterdunne design is het een lust voor het oog en een plezierig apparaat om mee te werken. Toch kan het lastig zijn om te achterhalen welke iMac bij jou en jouw werkzaamheden past. We helpen je daarom graag bij het kiezen van de juiste iMac, door je precies te vertellen wat de verschillen zijn.