Apple keuzehulp

Weet jij nog niet welk Apple-apparaat bij jou past? Met onze Apple keuzehulp vergelijk jij de verschillende typen Mac en iOS-apparaten en achterhaal je zo welke iPhone, iPad of Mac bij jou past. Kies een van onderstaande categorieën en vergelijk alle specificaties en toepassingen in één handig overzicht!

Welke iPhone past er bij mij?

We begrijpen het goed als jij je afvraagt welke iPhone bij jou past. Om je op weg te helpen vertellen we graag wat de verschillen zijn in iPhone, zodat jij met een gerust hart een nieuwe iPhone kunt kiezen.
Vind jouw iPhone

Welke iPad past er bij mij?

Ben jij op zoek naar een nieuwe iPad, maar weet je niet welke iPad jij moet kopen? We helpen je graag bij het kiezen van iPad door je te vertellen wat de verschillen en voordelen zijn van de verschillende iPad-modellen.
Vind jouw iPad

Welke MacBook past er bij mij?

Ben jij op zoek naar een nieuwe MacBook, maar weet je niet welke MacBook jij moet kopen? We helpen je graag bij het kiezen van MacBook door je precies te vertellen wat de verschillen tussen de typen MacBook zijn. Hier vergelijk jij MacBook, zodat je de juiste keuze maakt!
Vind jouw MacBook

Welke iMac past er bij mij?

iMac is dé alles-in-een desktop computer van Apple. Met zijn flinterdunne design is het een lust voor het oog en een plezierig apparaat om mee te werken. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste iMac, door je precies te vertellen wat de verschillen zijn.
Vind jouw iMac