Terug naar overzicht

Weerstations

Apple weerstation kopen bij Amac

Bekijk en vergelijk alle weerstations voor Apple om via jouw iPad of iPhone je eigen weergegevens te beheren. Jouw bestelling wordt altijd gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 50 stores.

Digitaal weerstation voor Apple Homekit in de tuin

Weten wanneer het de perfecte temperatuur is om in de tuin te zitten, of wanneer je tussen de buien door gauw naar de supermarkt kan. Een digitaal weerstation in samenwerking met Apple meet de temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk en luchtkwaliteit van jouw omgeving. Zo weet je dat je morgen lekker naar buiten kan of dat het tussen vijf en zes droog is. Het lokale weer en andere data ontvang je direct in de bijbehorende app op jouw iPhone, iPad of Apple Watch. Statistieken worden opgeslagen, waardoor je meer inzicht in het weer krijgt. Zelfs wanneer je niet in de buurt van je huis bent, kun je de actuele omstandigheden in de gaten houden.

Regenmeter of windmeter

Een weerstation voor Apple is uit te breiden met een regenmeter of windmeter. Hiermee meet je ook de hoeveelheid gevallen neerslag, of windsnelheid, windrichting en windstoten. Wil je ook weten hoe de temperatuur en de luchtkwaliteit binnen zijn? Schaf dan een weerstation voor binnen aan. Deze meet de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit (CO2 en luchtverontreiniging).

Draadloos weerstation in combinatie met Apple Homekit

Het basisstation van Netatmo sluit je aan via netstroom. De additionele windmeter, regenmeter en het weerstation voor binnen, werken op batterijen. Elgato Eve is een draadloos weerstation en werkt op batterijen.