Terug naar overzicht

Standaarden & Docks

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 4
 6. 5

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 4
 6. 5

Een Apple standaard koop je bij Amac

Wanneer je voor een langere periode achter jouw MacBook of iPad zit is het natuurlijk fijn als je geen last krijgt van rugklachten of spierpijn. Hiervoor is een MacBook standaard of iPad standaard ideaal. Zo verhoog je jouw Apple product. Dit zorgt voor een fijnere kijkhouding als je lang aan het werk bent. Voor iPad en MacBook bieden wij verschillende standaarden aan, van onder andere Rain, Satechi en TwelveSouth. Deze MacBook en iPad standaard zorgt ervoor dat bureau-werk geen last wordt.

Maak jouw iPhone compleet met een iPhone standaard

Naast standaarden voor een iPad of MacBook kun je natuurlijk ook kiezen voor een iPhone standaard. Deze werken net iets anders, aangezien we hopen dat je niet dagelijks alleen met een iPhone moet werken. Een iPhone standaard is gericht op het opladen en tonen van jouw Apple producten. Zo biedt Amac iPhone standaarden aan, waarmee je jouw iPhone en Apple Watch tegelijkertijd mee kunt opladen. Heb je geen Apple Watch? Dan kun je beter kiezen voor een iPhone standaard, waarmee je twee Qi-ondersteunende apparaten kunt opladen. Denk hierbij aan een iPhone en de AirPods Pro. 

Met een iPhone standaard heb je altijd een volle batterij en een plekje waar je jouw iPhone veilig neer kunt leggen. Amac biedt verschillende iPhone standaarden aan van merken zoals Satechi, Zens en Belkin. Al onze merken zijn Apple-gecertificeerd. Dit houdt in dat al onze iPhone standaarden goedgekeurd zijn door Apple.