Terug naar overzicht

Hoesjes & Cases

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 22
 6. 23

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 22
 6. 23

Op deze pagina bekijk en vergelijk je alle hoesjes, cases en screenprotectors voor jouw Apple-apparaat. Bestel jouw Apple hoesje en deze wordt altijd gratis thuisbezorgd​ of haal je gratis op in één van onze 50 Amac Stores.

Apple hoesjes en cases kopen bij Amac

Ben jij op zoek naar de juiste manier om jouw iPhone, iPad of iPod te beschermen? Dan zit je goed bij Amac. Bij Amac hebben wij een divers Apple-assortiment aan hoesjes, cases en screenprotectors. Zo voorkom jij krassen en beschadigingen aan jouw Apple-apparaat.

Voordelen van het kopen van iPad-cases of -hoes

Voor iPad zijn er diverse manieren van beschermen. Een cover beschermt alleen de voorkant van jouw iPad. Deze klap je makkelijk achter de iPad wanneer je deze gebruikt en beschermt het scherm van jouw iPad wanneer je deze niet gebruikt. Ook kan je de cover in diverse posities vouwen, zodat je de ultieme kijkpositie hebt tijdens elke situatie. Liever allround bescherming? Bekijk dan onze iPad-cases. Deze zullen zowel de voor- als achterkant van jouw iPad beschermen. Een keyboard case is handig wanneer jij bescherming en een toetsenbord ineen zoekt!

Voordelen van het kopen van iPhone-hoesjes

Ook voor iPhone zij er verschillende soorten bescherming. Wil je jouw pasjes dichtbij je iPhone houden? Ga dan voor een wallet case. Ben je nogal onhandig en valt jouw iPhone met regelmaat uit jouw handen? Dan zijn er hoesjes die beschermen tegen vallen tot een hoogte van 1, 2 of 3 meter. Wanneer je op pad gaat en jouw iPhone wilt beschermen tegen water, vuil, sneeuw of stoten, dan hebben wij daar uiteraard ook een case voor. Alle hoesjes vind je bij Amac in diverse kleuren en materialen.

Voordelen van het kopen van screenprotectors

Jouw mooie en waardevolle iPhone wil je graag goed beschermen. Niet alleen de achterkant met een hoesje, ook het scherm. Want dat is immers zeer gevoelig! In onze 50 Amac Stores installeren wij screenprotectors. Amac biedt een unieke service in samenwerking met Belkin, waarbij we de Belkin TrueClear Pro Screenprotector professioneel voor je installeren terwijl je wacht. Recht en bubbeltjes-vrij!

Apple hoesjes en cases aanbevolen voor

Bij Amac koop je cases en hoesjes die speciaal voor Apple-apparaten zijn ontworpen. Deze hoesjes, cases en screenprotectors werken dan ook perfect samen met jouw iPhone, iPad of iPod. Vergroot de mogelijkheden van je Apple-apparaat en je vergroot de mogelijkheden van jezelf! Bekijk ook de extra scherp geprijsde hoesjes en cases op onze hoesjes en cases Sale pagina​.