Terug naar overzicht

Screenprotectors

Screenprotector laten plakken

 1. 1
 2. 2
 3. 3

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Bekijk en vergelijk alle screenprotectors voor iPhone, iPad en Apple Watch. Bestel jouw screenprotector en deze wordt gratis thuisbezorgd​ of haal je gratis op in één van onze 50 Stores.

Screenprotector kopen bij Amac

Wil jij jouw waardevolle iPhone X of bijvoorbeeld iPhone 8 graag goed beschermen? En dan niet alleen met een mooi hoesje voor de achterkant, maar juist ook het scherm? Amac biedt alleen de beste screenprotectors voor jouw iPhone, iPad of Apple Watch. Bescherm het scherm van jouw Apple-apparaat optimaal met een screenprotector van Belkin of Tech21.

Voordelen van het kopen van een screenprotector

Het beschermt jouw iPhone, iPad of Apple Watch tegen krassen, vuil en beschadigingen zonder de functionaliteiten en helderheid van het touchscreen te beperken. Bij Amac verkopen wij de merken Tech21 en Belkin.

Amac heeft verschillende screenprotectors voor iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7 (Plus), iPhone 6s (Plus) en iPhone SE. Daarnaast bieden wij ook beschermfolies aan voor Apple Watch en iPad. We leggen de verschillen aan je uit.

Merk: Tech21 screenprotector

 • Type screenprotector: Impact Shield Screen

Deze dunne screen protector is voorzien van BulletShield, wat ook wordt gebruikt in kogelwerend glas. Het beschermt bijvoorbeeld jouw iPhone 7 tegen vuil, krassen en kleine stootjes. Toch een krasje opgelopen? Dan zal de zelfhelende coating dit weer fixen. Tevens is deze coating ook UV-werend, zodat je straks niet met een gele screenprotector loopt. Het aanbrengen van deze screen protector doe je gemakkelijk zelf. In de verpakking zitten de juiste accessoires die ervoor zorgen dat jij ‘m recht en bubbeltjes-vrij plakt.

Merk: Belkin screenprotector

 • Type screenprotector: TrueClear

In de Trueclear beschermfolie zit TrueClear-technologie verwerkt. Dit laat licht door met de hoogste precisie. Zo ben je verzekerd van scherp beeld, levendige kleuren en de beste krasbescherming.

 • Type screenprotector: Invisiglass

Deze screenprotector is gemaakt van flexibel glas, waardoor jouw vingers makkelijk over het scherm van jouw apparaat glijden. FluidFlex-technologie biedt een unieke flexibiliteit en schokken worden opgevangen, zonder dat het glas breekt.

 • Type screenprotector: Invisiglass Ultra

Dit is de nieuwste screenprotector van Belkin. De screen protector van kristalhelder glas heeft een verbeterde kras- een barstbestendigheid en is hierdoor de sterkste screenprotector. De verbeterde krasbestendigheid zorgt ervoor dat eventuele krassen minder zichtbaar zijn. Door de dikte van slechts 0.21 mm en ronde randen blijft de gevoeligheid van jouw scherm optimaal.

 • Type screenprotector: Tempered Glass

Het glas van Tempered Glass is flexibel en heeft een hardheid van 9H, wat bijvorbeeld jouw iPhone X of iPhone 6s beschermt tegen krassen en glasbreuk. De vingerafdruk- en kraswerende laag zorgt ervoor dat deze screenprotector lang mooi blijft.

Let op: wij kunnen niet garanderen dat er bij een val of stoot geen barst in het scherm van jouw Apple-apparaat komt. Wel kun je met een goed beschermhoesje en een screenprotector de kans op een barst minimaliseren.

Kom langs in onze stores voor installatie

Mocht je het aanbrengen van een screenprotector op jouw iPhone lastig vinden, kom dan langs in een van onze Stores. Hier beschikken wij over professionele Belkin apparatuur en getrainde medewerkers die een Belkin Invisiglass Ultra of Belkin Tempered Glass screenprotector voor je kunnen aanbrengen. Zij installeren de screenprotector recht en vrij van stof en luchtbelletjes. Het is helaas niet mogelijk om een in de webshop aangeschafte screenprotector in de winkel te laten aanbrengen. Deze screenprotectors zijn niet geschikt voor de Belkin apparatuur die voor het aanbrengen gebruikt wordt.