Terug naar overzicht

Screenprotectors

  1. 1
  2. 2

  1. 1
  2. 2

Ben jij op zoek naar een screenprotector om jouw iPhone of iPad mee te beschermen? Dan zit je goed bij Amac. Een screenprotector is een goede manier om het display van je iPhone in je zak te beschermen en om krassen op je iPad in je tas te voorkomen. Het stevige beschermfolie is speciaal ontwikkeld voor je favoriete Apple device. Bestel jouw screenprotector en deze wordt gratis thuisbezorgd​ of haal je gratis op in één van onze ​46 Stores.

Screenprotector kopen bij Amac

Amac biedt een ruime keuze aan screenprotectors voor jouw iPhone en iPad. Bescherm het display van jouw device optimaal met een screenprotector van Belkin of Artwizz. De screenprotector gaat krassen, vuil en beschadigingen tegen zonder de functionaliteiten van het touchscreen te beperken.

Screenprotectors gemaakt van folie beschermen jouw iPhone of iPad tegen krassen. De glazen screenprotectors voelen net zo glad aan als het display van jouw iPhone en worden daarnaast minder snel vet. De screenprotector zorgt ervoor dat de spanning op het display wordt gehouden. Daarnaast zorgt deze screenprotector voor extra val- en stootbescherming. Wil jij jouw iPhone of iPad zowel aan de voorkant als aan de achterkant beschermen, kijk dan ook voor een iPhone hoesje of iPad case.

Mocht je het aanbrengen van een screenprotector toch lastig vinden, kom dan langs in een van onze stores. Hier beschikken wij over professionele Belkin apparatuur en getrainde medewerkers die de screenprotector voor je aanbrengen.