Terug naar overzicht

iPhone hoesjes

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 23
 6. 24

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 23
 6. 24

Ben jij op zoek naar een iPhone hoesje? Dan zit je goed bij Amac. Bij Amac hebben wij een groot assortiment aan hoesjes om jouw iPhone zo goed mogelijk te beschermen tegen vuil en beschadigingen. Kies bijvoorbeeld voor Just Mobile TENC, Decoded of Tech21. Op deze pagina bekijk en vergelijk je alle hoesjes en cases van de beste merken. Bestel jouw accessoires en deze worden altijd gratis thuisbezorgd​ of haal je gratis op in één van onze ​46 Stores.

iPhone hoesjes kopen bij Amac

Amac biedt een ruime keuze aan hoesjes en cases voor jouw iPhone. Bescherm jouw device optimaal met een hoesje of case en voorkom zo krassen en beschadigingen.

Vind je het handig om jouw pasjes en telefoon bij elkaar te houden? Kijk dan eens voor een wallet case, welke bescherming aan jouw iPhone biedt én ruimte heeft voor pasjes. Daarnaast hebben wij bij Amac ook battery cases, waarbij jouw iPhone wordt opgeladen terwijl deze in de case zit. Je hebt geen losse oplaadkabel nodig en kan zo nog langer door! Ben je een onhandig type en laat jij jouw iPhone weleens vallen? Dan zijn er ook hoesjes die jouw smartphone beschermen tegen vallen tot een hoogte van 1, 2 of 3 meter. Wanneer je op pad gaat en jouw iPhone wilt beschermen tegen water, vuil, sneeuw of stoten, dan hebben wij daar uiteraard ook een case voor!

Naast een iPhone hoesje voor elke situatie, heb je ook keuze uit diverse kleuren en materialen. Ga voor een case gemaakt van siliconen of kies je toch liever voor een luxer iPhone hoesje gemaakt van hoogwaardig leder? Of eventueel een hoesje van zelfhelend materiaal, dat krassen in het hoesje laat verdwijnen. De keuze is aan jou!

Deze iPhone hoesjes zijn speciaal voor Apple devices ontworpen en werken daarom perfect samen met jouw iPhone. Vergroot de mogelijkheden van je Apple device en je vergroot de mogelijkheden van jezelf! Bekijk ook de extra scherp geprijsde iPhone hoesjes en cases op onze Sale pagina.