Terug naar overzicht

Audio

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 8
 6. 9

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 8
 6. 9

Koptelefoons en speakers kopen bij Amac

Wil jij een koptelefoon kopen of speakers kopen? Dan zit je goed bij Amac. Met het grote assortiment aan draadloze speakers, bluetooth koptelefoons en bedrade speakers vind jij altijd de speaker die bij jou past. Zo geniet je in de trein van een koptelefoon met noise cancelling en heb je thuis plezier van een speaker met ruimtevullend geluid. Op deze pagina ontdek je verschillende hoofdtelefoons en speakers van Sonos, Bose, JBL, Libratone, Bang & Olufsen, Beats Audio, Bower & Wilkins, Apple en meer.

Voordelen van een koptelefoon of speaker

Ben jij op zoek naar een draadloze luispreker of een bluetooth koptelefoon? Dan heb je bij Amac genoeg keuze. Het voordeel van draadloze oordopjes of een bluetooth hoofdtelefoon is dat je niet meer vast zit aan je telefoon. Je verbindt ze via bluetooth aan je telefoon, Apple TV of computer en geniet direct van jouw draadloze luisterervaring.

Koptelefoons zijn er in verschillende formaten:

 • Zo heb je een over-ear koptelefoon of on-ear koptelefoon. Vaak zorgt een over-ear koptelefoon met actieve noice cancelling voor de optimale ruisonderdrukking.
 • Ook zijn er veel koptelefoons met microfoon, zodat je ongestoord kunt bellen terwijl jij jouw koptelefoon of oortjes blijft gebruiken. Ook maakt dit de koptelefoon geschikt voor gamen waarbij je met andere spelers kunt communiceren.

Om de beste koptelefoon te vinden moet je nagaan wat jij fijn vindt aan een koptelefoon, zodat je zeker weet dat je ultiem geniet van de muziek.

Draagbare speakers zijn ideaal voor het luisteren van muziek op verschillende locaties. Met de lange batterijduur van de verschillende speakers geniet jij de hele dag van jouw favoriete nummers. Plaats de draadloze boxen in een hoek van je woonkamer en geniet van ruimtevullend geluid of neem jouw draagbare speaker mee naar een feestje of op vakantie. Er is keuze uit kleine speakers en grote speakers zodat je een goede speaker kunt vinden voor jouw huis of voor in je tas.

Audio apparatuur aanbevolen voor

Wil jij eindeloos muziek luisteren met draadloze oortjes, een goede draadloze koptelefoon of een van de (draadloze) speakers? Dan is de audio apparatuur van Amac wat voor jou. Neem ze mee naar iedere gewenste locatie en geniet urenlang van jouw favoriete muziek. Dankzij de lange batterijduur hoef jij jouw luidspreker of oortjes niet snel op te laden.

Wil jij oortjes kopen of een hoofdtelefoon kopen? Wanneer je een hoofdtelefoon of speaker online koopt bij Amac, wordt deze gratis thuisbezorgd. Ook kan je ervoor kiezen om de koptelefoon of luidspreker gratis af te halen in één van onze 46 stores.