Terug naar overzicht

Amac bestaat 15 jaar - disclaimer

De jubileumcampagne ‘Amac bestaat 15 jaar’ loopt van 22 september tot en met 4 oktober 2020. Klanten krijgen korting op de instapmodellen van iPhone SE (2020), 11-inch iPad Pro (2020) en MacBook Air (2020). Via kortingscodes kunnen klanten ook korting krijgen op alle artikelen uit de categorie 'Audio' (https://www.amac.nl/audio) en de subcategorieën 'Hoesjes & cases' (https://www.amac.nl/apple-accessoires/hoesjes-cases) en 'Tassen & sleeves' (https://www.amac.nl/apple-accessoires/tassen-sleeves). In de categorie 'Audio' zijn alle Apple-producten uitgesloten. In de categorieën Hoesjes & cases zijn alle toetsenbordhoezen, hoezen met een geïntegreerd toetsenbord, uitgesloten. Voordeel op Apple en accessoires is enkel geldig op voorradige modellen, dus zolang de voorraad strekt. Hierbij geldt op = op. De bijbehorende acties zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en kortingen, dus ook niet met studentenkorting.

Onder voorbehoud van prijsfouten en prijswijzigingen

We verwerken de informatie rondom de jubileumsacties zo nauwkeurig mogelijk. Toch kan het zijn dat deze informatie moet worden aangevuld of gewijzigd. Deze aanvullingen en wijzigingen kunnen te allen tijde zonder enige kennisgeving worden aangebracht en gelden met onmiddellijke ingang.

Algemene voorwaarden

Op alle aankopen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Bij het aanschaffen van een product, aanvaardt de koper de algemene voorwaarden en de van toepassing zijnde bijzondere voorwaarden.

Alle rechten voorbehouden. Apple is geenszins deelnemer of sponsor van deze actie.